sep 26, 2017

Posted by in Mobil teknik | Kommentarer inaktiverade för Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

För den som tycker att de vanliga mobiltelefonerna har en något för liten skärm, och samtidigt tycker att surfplattorna blir för klumpiga, finns räddningen i form av Samsungs modell Galaxy Note 8. Den här modellen är utvecklad speciellt för de som har behovet av att kunna anteckna direkt på skärmen (vilket görs med en särskild penna). Precis som nya Samsung S8 har Note 8 begåvats med den nya generationen skärmar, den så kallade Infinity. Skärmen på Note 8 är 6,3 tum stor och att skriva på den är en barnlek; det är otroligt smidigt och den medföljande pennan S Pen fungerar rappt och effektivt. Anteckningar görs utan problem och det är svårt att tänka sig att en konventionell anteckningsbok ska behövas längre. Över huvud taget är skärmen mycket behaglig att titta på, den ger en bra skärpa med ett gott ljus och man blir inte trött i ögonen i första taget.

Den som tycker att endast en kamera på baksidan är för lite, kan här glädjas åt att det finns två kameror. Dessa dubbla kameror har en upplösning om 12 megapixel och ger bra fokus i alla lägen, oavsett ljus och tid på dygnet. Kameran som sitter i fronten har upplösningen 8 megapixel, vilket duger mer än väl för de flesta selfie-fantasterna. Galaxy Note 8 är också en mycket säker mobiltelefon, tack vare att den innehåller en iris-skanner (ögonskanner) samt fingeravtrycksläsare. Med den här telefonen är det också lättare att skilja jobb och privatliv, eftersom den är utrustad med dubbla sim-kort.

Precis som på Galaxy S8 är Note 8 förstås damm- och vattentät, vilket innebär att du inte behöver frukta att tappa den i vatten. Den klarar att vara i vatten i 30 minuter och som mest på ett djup om 1,5 meter. Att prata i telefon i regnet ska med andra ord inte vara något som helst problem!

norwegianglow