sep 26, 2017

Posted by in Mobil teknik | Kommentarer inaktiverade för Om oss

Om oss

Om oss

Välkommen till den här sajten som handlar om mobiltelefoner i olika former och prisklasser. Den allra bästa mobiltelefonen blir precis detta i betraktarens, eller användarens öga. Vissa kanske föredrar en dyrare Apple-modell eftersom image och design är viktigare än det formella priset, medan andra försöker hitta en mobil som ger så mycket för pengarna som möjligt. Av precis den anledningen finns det mobiltelefoner i olika utföranden och i olika prisklasser, helt enkelt eftersom människor är olika och därmed har olika behov. Det är verkligen en djungel på marknaden, så det är inte alltid så lätt för spekulanten av en ny mobil att avgöra vad som passar bäst. Man bör fråga sig själv vad det är man ska använda mobilen till och om man verkligen behöver ha det allra senaste i teknikväg, ingen annan kan besvara den här frågan åt dig.

Hursomhelst kommer vi här att presentera ett antal olika mobiltelefoner från några olika varumärken, eller närmare bestämt Samsung, Apple och Meizu. Förhoppningsvis ska detta ge dig en idé om vad du kan tänkas behöva. Vi tittar bland annat närmare på Samsungs modeller Galaxy S8 och Note 8, två modeller som är lika i vissa avseenden men ändå olika i funktionaliteten. Dessutom ska vi se närmare på Apples modeller iPhone X, iPhone 8 och iPhone 7. Hur stor skillnad är det egentligen mellan dessa iPhone-modeller och klarar man sig med den modell som inte är den senaste? Vi ska också kolla in det nya, åtminstone för oss Européer, märket Meizu som på allvar utmanar de stora mobiljättarna både vad gäller prestanda, utförande och pris.

Mobiltelefoner är något av det roligaste som finns och att sitta och välja mellan olika modeller är faktiskt kul. Förhoppningsvis ska du komma att inspireras av den här sajten så att du lättare väljer den mobil som passar dig bäst.

norwegianglow